Onze auto voorraad

Zoekservice

Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag!

Zoekservice

WIJ GAAN VERHUIZEN!

Per 1 januari 2019 verhuizen wij naar de Hornleger 2a, 8431 HL in Oosterwolde (voormalig pand Siton Suzenaar) Ons telefoonnummer 0516-422211, emailadres en website www.autokort.nl blijven ongewijzigd en verhuizen met ons mee.

Als bedrijf zijn we de afgelopen jaren in meerdere opzichten gegroeid en voldoet onze huidige huisvesting niet meer aan onze eisen. Zo is het pand inmiddels te klein voor onze activiteiten en voldoet het kwalitatief ook niet meer aan wie we willen zijn en vooral wat we willen doen. Op onze nieuwe plek hebben we meer en betere werkplekken en kunnen u daarmee nog beter van dienst zijn. En zo zijn we vanaf 2019 ook voorbereid op grotere bedrijfswagens en campers.

Wij vinden het erg jammer dat we onze zichtlocatie kwijt zijn, maar doen onze uiterste best om door ons werk heel zichtbaar voor u te blijven. Graag houden wij u mobiel vanaf ons nieuwe adres en zien er naar uit u daar het volgende jaar te ontmoeten en van dienst te zijn.

Dual-Fuel

Tot wel 50% minder diesel verbruik voor uw (bedrijfs)auto met Dual Fuel

Car Experience 2015

Zaterdag 5 september a.s. is de jaarlijkse autodag van Oosterwolde in de Stationsstraat.

Michelin CrossClimate logo

Wees voorbereid op alle weersomstandigheden

MICHELIN introduceert de CrossClimate-band: een band met revolutionaire prestaties die in alle weersomstandigheden veiligheid biedt.

Onze nieuwe service manager Harry van Tuinen

Om onze dienstverlening en kwaliteit nog verder te verbeteren en te waarborgen is sinds 1 april Harry van Tuinen in dienst als service manager.

Direct een afspraak plannen of een schadeformulier invullen.

Dat kan nu met de Auto Kort App.

Wij hechten veel waarde aan professionaliteit. Op het gebied van onze kennis, maar zeker ook als we communiceren. Behalve dat we per telefoon, e-mail en internet te bereiken zijn kun je nu ook 24-uur per dag informatie opvragen via onze Auto Kort App.

Orange Gas tankstation

Van de groengas pomp in Oosterwolde wordt inmiddels goed gebruik gemaakt.

Wilt u ook gebruik maken van groengas? Wij hebben reeds ervaring met het leveren van groengas auto's aan diverse bedrijven en organisaties. En natuurlijk rijdt ook een leenauto van ons bedrijf op groengas.

Panne zonder mannen

Panne zonder mannen

Wat een geweldig leuke avond hebben we gisteren gehad met de dames van de Ladies-Out; Panne zonder mannen.