Onze auto voorraad

Zoekservice

Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag!

Zoekservice

Onderhoud leaseauto's

Bij Auto Kort kunt u ook terecht voor het onderhoud van uw leaseauto. Door onze aansluiting bij Lease Prof service centers mogen wij onderhoud leveren aan leaseauto's van nagenoeg alle leasemaatschappijen.

Groot onderhoud

Tijdens het groot onderhoud controleren wij je auto op alle belangrijke punten die bij het onderhoudsschema van uw auto horen.

Klein onderhoud

Tijdens het klein onderhoud controleren wij je auto op alle belangrijke punten volgens het onderhoudsschema van je auto.

APK keuring van uw auto

Natuurlijk zoekt u een betrouwbaar adres voor uw APK en onderhoud. Als RDW-erkende keuringsinstantie begrijpen we dat.

APK en groot onderhoud

Is het weer tijd voor de APK keuring van uw auto? Bespaar tijd en geld en kies ervoor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

APK en klein onderhoud

Is het weer tijd voor de APK keuring van uw auto? Bespaar tijd en geld en kies ervoor de APK te combineren met een onderhoudsbeurt.

Vervangend vervoer

Heeft u uw auto ook nodig voor het werk? Maak dan gebruik van onze vervangend vervoer service.

Airco servicebeurt

Wij hebben de opleiding en de apparatuur om een defecte airco te repareren.

Vakantiecheck voor uw auto

Gebruikt u de auto vooral voor boodschappen of om naar uw werk te rijden en gaat u een lange (vakantie)reis maken? Geef uw auto dan even een vakantiecheck.

Wintercheck voor uw auto

Bent u ook in de winter veel onderweg of gaat u in de winter een lange (vakantie)reis maken? Geef uw auto dan een wintercheck.

Onderhoud met behoud van de fabriekgarantie

De standaard fabrieksgarantie op uw nieuwe auto blijft ook gewoon gelden als u het onderhoud door ons laat uitvoeren.

Fabrieksgarantie gegarandeerd in Wet Monti en BER 2013

De fabrieksgarantie van uw auto blijft volledig gehandhaafd. Uw auto wordt volgens de eisen van de fabrikant onderhouden. Wij beschikken over auto-onderdelen, die van zeer goede kwaliteit zijn. Indien nodig handelen wij voor u de garantieformaliteiten af. Hierdoor voorkomt u onnodig heen en weer reizen. Alle werkzaamheden geschieden volgens de Europese richtlijnen.