• Auto huren in Oosterwolde? Autoverhuur en Shortlease bij Auto Kort Rent

v.a. € 130,00 incl. BTW

Een personenbus huren bij AUTO KORT RENT in Oosterwolde. Heeft u een bus nodig voor een (wintersport) vakantie, teamuitje of een weekendje weg? Of u een bus voor een dag, week of een maand wilt huren, het kan allemaal bij AUTO KORT RENT. Tevens zijn wij een BOVAG Autoverhuurbedrijf.

Tarief Periode Km vrij Prijs p/km
€ 130,00 dag   200 KM € 0,22
€ 250,00 weekend   400 KM € 0,22
€ 850,00 week 1400 KM € 0,22

Aanvraag verhuur 9-persoonsbus

Om de verhuuraanvraag te starten kunt u onderstaand formulier invullen.

De huuraanvraag wordt na ontvangst door ons in behandeling genomen. Wij nemen contact met u op om dit te bevestigen.

Verhuurvoorwaarden

Legitimatie

In verband met de aangescherpte eisen van de verzekeringsmaatschappijen is bij het ophalen van de auto zowel een rijbewijs als een geldig paspoort (ID-kaart) nodig. De huurovereenkomst en legitimatie dienen op dezelfde naam te staan.

Verzekering

Onze huurauto’s zijn All-Risk verzekerd en voorzien van een Schadeinzittendeverzekering. Iedereen vanaf 18 jaar die in het bezit van een Nederlands rijbewijs is mag een auto huren, vanaf 24 jaar en minimaal 3 jaar in het bezit van het rijbewijs mag ook het eigen risico verlaagd worden van € 500,00 per schadegebeurtenis, tegen betaling van € 10,= per dag, naar € 250,00 per schadegebeurtenis. Indien de huurder korter dan 1 jaar in het bezit is van zijn/haar rijbewijs dan geldt een dubbel eigen risico. Bovenhoofdse schades hebben een eigen risico van € 1500,00, dit bedrag is niet te verlagen.

De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing.

BOVAG-voorwaarden

Auto Kort Rent is lid van de afdeling Autoverhuur van de BOVAG. Derhalve worden de auto’s verhuurd onder BOVAG voorwaarden. Lees hier de BOVAG-voorwaarden!

Borgstelling/betaling

Bij het ophalen van de auto betaal je de vooraf ingeschatte huursom vermeerderd met het afgesproken bedrag van de premie eigen risico (€ 10,00 per dag). Het minimumbedrag van de borg is echter te allen tijde € 250,00.  In verband met de borg voor een huurauto accepteren wij alleen PIN betaling.

De tarieven op onze website zijn incl. btw en pechhulp, echter excl. brandstof. U krijgt de auto mee met een volle brandstoftank en dient de auto weer afgetankt in te leveren. Indien de tank niet vol wordt afgeleverd brengen wij de brandstofkosten in rekening en rekenen daarbij een vergoeding van € 5,00 voor het aftanken.

Overige afspraken:

 • Roken in een verhuurauto is niet toegestaan
 • In een verhuurauto mag je geen (huis)dieren vervoeren
 • Bij diefstal, inbraak of schade wordt de huurder verzocht direct aangifte te doen bij de politie en het politierapport met evt. schadeformulier per omgaande aan de verhuurder toe te sturen
 • Bij schade waarbij sprake is van drank- of drugsgebruik geldt een aansprakelijkheid voor het totale schadebedrag. De algemene verzekeringsvoorwaarden zijn van toepassing
 • Het is niet toegestaan om met een verhuurauto buiten EU-landen te rijden, m.u.v. Noorwegen en Zwitserland
 • Bij annulering zonder berichtgeving brengen wij te allen tijde de afgesproken verhuurkosten van de reservering in rekening.
 • Inleveren van de huurauto is buiten kantoortijden mogelijk via een sleutelkluis, het ophalen buiten kantoortijden is niet mogelijk tenzij anders afgesproken
 • Wij behouden ons het recht om te allen tijde zonder opgave van reden verhuur te weigeren
 • Prijswijzigingen zijn voorbehouden

Klachtenprocedure

Klachten worden door ons in behandeling genomen na ontvangst van ons ingevulde klachtenformulier. We verzoeken dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen en de klacht duidelijk te omschrijven. Wij nemen de klacht hierna zo spoedig mogelijk in behandeling.

Verhuurvoorwaarden

Aangesloten bij

AUTO KORT RENT

 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

 • Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur

 • Zaterdag: 9:00 - 13:00 uur

 • Inschrijfnummer KVK 57345619
  BTW nummer NL8525.40.978.B01

  IBAN: NL24 RABO 0145 2837 98
  BIC: RABONL2U

© Copyright - Auto Kort. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Scheffer Media