EDGe Mobility

Expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over hybride of elektrische voertuigen? Dat kan bij Auto Kort! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrische voertuigen: EDGe Mobility.

Kwaliteitskeurmerk hybride en elektrische voertuigen

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij de trainingen van EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die elektrisch rijden optimaal informeren en van dienst zijn.

De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Laadpaal kopen?

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een laadpaal die u tijdens openingstijden kunt gebruiken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk bij ons. Bij het aanschaffen van een laadpaal wordt deze bij u geïnstalleerd door een erkent installatiebedrijf.

Wilt u  meer informatie over elektrisch rijden? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag.

Rijdt u in een Tesla? Lees meer over Tesla onderhoud en banden.

EDGe Mobility gecertificeerd autobedrijf Auto Kort Oosterwolde. Tesla reparatie en onderhoud.

Aangesloten bij

Auto Kort partner
EDGe Mobility

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar voor informatie

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur

© Copyright - Auto Kort. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Scheffer Media