• Auto Kort EDGe Mobility laadpaal
  • Auto Kort EDGe Mobility laadpaal

Laadpalen


Niet alleen voor advies en onderhoud kun je bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een dubbele laadpaal waar je gebruik van kunt maken. Dit kan met je eigen laadpas, maar wij kunnen indien nodig dit ook voor je regelen. Wil je zelf een laadpaal aanschaffen? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Neem contact met ons op voor advies of de aanschaf van een laadpaal. 

Laadkabels

Laadkabels voor je elektrische auto zijn leverbaar met diverse stekkers, zoals de type 1, type 2, CEE en schuko (normaal stopcontact). Daarnaast zijn laadkabels leverbaar in 16 en 32 ampère. Dit is afhankelijk van de auto. 

Installatie

Wij verzorgen de volledige installatie van een laadpaal. Onze gecertificeerde installateurs hebben veel ervaring met het installeren van laadpalen en denken mee met de beste mogelijkheden.  

Laadpas

Voor het opladen van een elektrische auto bij een publieke laadpaal heb je een laadpas nodig. Wij bieden de EDGe Mobility EV Laadpas aan zonder abonnementskosten. Je kunt met behulp van de EDGe Mobility app een gratis laadpas aanvragen.

De belangrijkste functies van deze app zijn:

  • Je kunt gemakkelijk een publieke laadpaal vinden bij jou in de buurt.
  • Je kunt eenvoudig informatie over de transacties bekijken, denk hierbij aan de locatie, laadduur en en transatiekosten.

Download de app door op het Apple of Android logo te klikken!

Aangesloten bij

Auto Kort partner
EDGe Mobility

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaar voor informatie

  • Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur
  • Zaterdag: 09:00 - 13:00 uur

© Copyright - Auto Kort. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Scheffer Media