Onze auto voorraad

Zoekservice

Op zoek naar een specifieke auto? Wij helpen u graag!

Zoekservice

Verkoop van auto's

Auto Kort levert nieuwe en gebruikte personenauto's en bedrijfsauto's. Behalve de occasionvoorraad in onze showroom kunt u bij ons terecht met uw zoekopdracht voor nieuwe en gebruikte auto. Onze verkoopafdeling heeft goede banden met merkdealers en wij kunnen u onder goede voorwaarden zowel een nieuwe als oude auto leveren.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte (bedrijfs)auto? Wij zijn u graag van dienst.

Zoekservice

Wij proberen van zoeken vinden te maken. Laat ons de auto vinden die u wenst. Vul vrijblijvend het formulier in en wij gaan meteen voor u aan de slag!

Natuurlijk zetten we veel zoekopdrachten uit in Nederland, maar we kijken ook over de grens in bijvoorbeeld Duitsland. We hebben ruime ervaring met het importeren van auto's en bieden u dit aan met ons speciale import pakket.

Afleverpakketten Auto Kort

Bij Auto Kort houden we van transparantie en duidelijkheid. Het afleveren van uw nieuwe auto gaat samen met kosten om u volop te laten genieten van de eerste zorgeloze kilometers. Afhankelijk van het type auto en welke afspraken we tijdens het verkoopgesprek maken brengen wij kosten in rekening voor een afleverpakket. Hierdoor is de prijs van uw nieuwe auto transparant en kunt u goed vergelijken.

Wij hanteren 4 afleverpakketten voor auto's die bij ons in de showroom staan of die wij met een zoekopdracht in Nederland voor u hebben gevonden. Daarnaast hebben wij een speciaal afleverpakket als wij een auto voor u importeren.